Rioleringswerken in Winkelveldstraat van start

 

In de twee doodlopende gedeelten van de Winkelveldstraat zijn deze week wegen- en rioleringswerken gestart. De werken zullen 68 werkdagen duren (wettelijke verlofperiodes en weersomstandigheden niet meegerekend) en hebben geen impact op het doorgaand verkeer in de rest van de Winkelveldstraat.

Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd waarbij vuil water van regenwater wordt gescheiden. Alle woningen in deze delen van de straat zullen van de huidige riolering afgekoppeld worden om vervolgens op het nieuwe stelsel aangesloten te worden.

De gemeente stelt hiervoor een afkoppelingsdeskundige aan die de nodige afspraken maakt met de bewoners. De eigenaars van de betrokken woningen ontvangen hiervoor een brief van de gemeente met meer informatie.

Initieel hadden de werken al in de zomer moeten aanvatten, maar door onvoorziene omstandigheden werd de startdatum uitgesteld. Begin volgend jaar zijn er gelijkaardige werken gepland in de Roostbaan.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise