Drie dagen chicane op N47

Op de N47 ter hoogte van Rauwakker, vlakbij de grens van Mazenzele met Asse, starten maandag 20 februari om 7 uur wegenwerken in de zijberm naast het dubbelrichtingsfietspad. De werfzone wordt ingericht op het fietspad.

Er wordt aan de werf een chicane aangebracht zodat het fietspad kan doorlopen op de rijstrook richting Opwijk. Gemotoriseerd verkeer richting Opwijk zal de rijstrook gebruiken die normaal voorzien is richting Asse en het verkeer richting Asse zal over de parkeerstrook lopen.

De werken duren tot en met woensdag 23 februari. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden zal de N 47 iedere avond na de werken omstreeks 17 uur gewoon gebruikt kunnen worden.

Tijdens de werken wordt de snelheid aan de werfzone beperkt tot 30 km per uur. De politie kondigt verkeerscontroles aan.

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk