SNS-pas loopt als een trein

De Sport-Na-Schoolpas wordt in Asse zeer goed ontvangen. De SNS-pas werd eind januari in Asse gelanceerd en richt zich op leerlingen van het 3de tot 6de jaar secundair, een doelgroep die moeilijk te overtuigen is om gebruik maken van een sportief aanbod.

De SNS-coördinator Piet Van Vaerenbergh hoopte in Asse minstens een vijftigtal passen te verkopen, of vijf procent op duizend potentiële leerlingen, maar intussen hebben zich al meer dan honderd jongeren een Sport-Na-Schoolpas aangeschaft.

Hij kost 30 euro en je mag er twaalf weken lang (nog tot 19 mei) mee proeven van een reeks sportcentra en sportclubs. De middelbare scholen in Asse hadden zich geëngageerd om de leerlingen warm te maken voor de pas.

In Asse mag je gebruik maken van het gemeentelijk zwembad en de fitnesscentra Body Target, Dasa en FitengezondAsse. In de regio zitten ook de Schaatsbaan in Liedekerke, Océade in Laken en Yeti Ski in Anderlecht in het aanbod.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk