Koning Jens of Koning Hannes?

Wie mag zich zondagmorgen tot Koning van het Carnaval in Opwijk kronen? Met twee topkandidaten, Hannes en Jensken, belooft het alvast een spannende strijd te worden. Beide kandidaten hebben al de titel van prins, slechts één van hen zal in de nacht van zaterdag op zondag de titel van koning mogen dragen.

De Gatspoëters hebben alvast niets aan het toeval overgelaten. Vanaf 20 uur is iedereen welkom in de Sint-Pauluszal. Door de grote kaartenverkoop zal er, zoals vorig jaar, ook in het Sint-Pauluskaffee kunnen gefeest worden. Je kan er de prinsenverkiezing volgen op een groot scherm.

Elke kandidaat zal twee proeven moeten afleggen en een act opvoeren. Vanaf kwart voor tot kwart na middernacht kan er gestemd worden. Na het optreden van polonaisekoning Steve Tielens wordt de uitslag bekend gemaakt waarna een feestelijk carnavalsbal kan losbarsten.

Zorg dat je erbij bent, stem op de kandidaat van je keuze maar vooral … kom je amuseren. De Gatspoëters schrijven ‘ambiance’ altijd met een grote, vette hoofdletter!