SAVA en Conversal bundelen de krachten tot een belangrijke speler als digitaal agentschap

Het digitaal agentschap Conversal uit Affligem bundelt sinds deze week de krachten met sectorgenoot SAVA uit Aalst. Dankzij de overname van SAVA wordt Conversal het grootste agency in de streek, met meer dan 25 experts.

De technische kennis van Conversal en de creatieve vindingrijkheid van SAVA, dat moest wel een sterk merk opleveren. En dus nam Conversal deze week SAVA over. “Ik heb Sam Vanaudenhove, de zaakvoerder van SAVA, vorige zomer ontmoet tijdens een netwerkevenement”, zegt Jeroen Buggenhoudt, oprichter van Conversal. “Al snel ontdekte ik dat onze bureaus vergelijkbare klanten hadden, maar onze teams verschillende expertisegebieden. Na een aantal succesvolle samenwerkingen ontstond al snel het idee om onze krachten volledig te bundelen.”

Nu beide bedrijven de krachten bundelen, kunnen klanten bij Conversal terecht voor verschillende mogelijkheden. Zo is Conversal al jaren een gevestigde waarde in webdesign en digitale marketing. Met de overname van SAVA kan Conversal ook met creatieve campagnes, videoproductie en sterk grafisch ontwerp uitpakken.

Een deel van het team van SAVA zal de bestaande marketing- en webafdelingen binnen Conversal vervoegen. Anderen zullen zich helemaal kunnen uitleven in het creatieve team, een nieuwe tak binnen de onderneming. Sam Vanaudenhove, zaakvoerder van SAVA, zal toetreden als partner en creative manager binnen Conversal.

Topartikels editie Ninove-Dender