Dit weekend is het opnieuw tijd voor Rock Affligem

Vrijdag 20 mei is het zover. Dan wordt Rock Affligem 2022 afgetrapt. Op vrijdag zal de wei dansen op hiphopmuziek van onder andere Stikstof. In onze Dance Hall staat AGE OF LOVE geprogrammeerd. Zaterdag maken zowel jong geweld als de Compact Disk Dummies als gevestigde waarden zoals de Kreuners hun opwachting op het festivalterrein en kan er gedanst worden in de Dance Hall bij TUMULT.

Na 13 jaar afwezigheid is het dit weekend eindelijk zover: Rock Affligem opent de festivalzomer! De Bellekouter werd omgetoverd tot festivalterrein met drank en eetaangelegenheden en een VIP-zone met VIP-Deck. Op vrijdag zullen achtereenvolgens Meneer & Madam, Flavour Drop, Faisal, Glints, Stikstof en Hakimm & J.Roots optreden op de Main Stage. Om 19 uur begint Meneer & Madam, Hakimm & J.Roots
eindigen rond 2 uur.

In de Dance Hall, die plaats biedt aan 1.000 personen, staat AGE OF LOVE op het programma. Dit alom gekende retro-concept heeft tevens zijn eigen stage op het grootste dance-festival in België, Tomorrowland.
Op zaterdag spelen achtereenvolgens VVYNN, Cloudy-Oh, RHEA , Dirk., De Mens, School is Cool, De Kreuners, Compact Disk Dummies en Les Truttes. VVYNN begint eraan om 12.30 uur en Les Truttes eindigt rond 1.30 uur. Tussen de groepen zullen er steeds dj’s zijn die het publiek warm houden. In de dancehall zal techno-collectief Skippen Dam met zijn Tumult-concept heel de dag techno muziek brengen.

Voor het volledige tijdsschema verwijzen we u graag door naar de website: www.rockaffligem.be. Er zijn nog kaarten beschikbaar aan de kassa.

Topartikels editie Ninove-Dender