Vrachtwagenchauffeur opgepakt voor aanrijding in Teralfene

Het parket van Halle-Vilvoorde heeft een 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Lokeren opgepakt die verdacht wordt van de aanrijding met vluchtmisdrijf van een 76-jarige vrouw maandagochtend in de Krommaartweg in Teralfene (Affligem).

De vrouw raakte bij het ongeval zwaargewond en verkeert in levensgevaar. Dat meldt Gilles Blondeau van het parket van Halle-Vilvoorde.

De man werd opgepakt op basis van een buurtonderzoek en bewakingsbeelden.

“Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend wegens het toebrengen van onopzettelijke slagen en verwondingen en heeft ook een onderzoeksrechter gevorderd. De onderzoeksrechter zal de verdachte vandaag nog horen en nadien beslissen over zijn verdere aanhouding. Momenteel ontkent de man elke betrokkenheid”, aldus Blondeau.

Update: De man werd na verhoor door de onderzoeksrechter vrijgelaten, bij gebrek aan bewijs.