Nieuw bestuur voor Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei

De vzw Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei heeft een nieuw dagelijks bestuur.

Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei is een samenwerkingsverband van overheden, natuurverenigingen, landbouworganisaties, wildbeheerseenheden en toeristische verenigingen uit Affligem, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat. De gemeenschappelijke doelstelling is: samen werken aan natuur en landschap en samen genieten van onze mooie streek.

Het nieuwe dagelijks bestuur uit Gunther Coppens, gemeente Sint-Pieters-Leeuw (voorzitter), Herman Claeys, gemeente Roosdaal (ondervoorzitter), Dirk Janssens, Provincie Vlaams-Brabant (penningmeester) en Geert De Pauw, Natuurpunt Pajottenland (secretaris).