SKTW koestert gezonde ambities

SK Terjoden Welle, de ploeg van voorzitter Guy Valckenier, speelt vanaf dit seizoen in het Van Roy Stadion in Denderleeuw. Het Van Roy Stadion is een voetbaltempel met een capaciteit van bijna 6.500 plaatsen. Niet slecht voor een ploeg in vierde klasse!

Het deelt het stadion met tweedeklasser FCV Dender EH. Met Peter De Vos als trainer koestert de ploeg alvast gezonde ambities. De eerste competitiematch (thuis tegen SK Halle) was meteen een knaller. SKTW scoorde driemaal voor de rust en nog een vierde keer na de pauze. Uit tegen het sterke Wolvertem ging het minder goed. Het werd uiteindelijk 3-1.

De derde wedstrijd moest SKTW naar TK Meldert voor een heuse derby. Het bleef uiteindelijk bij 0-0 maar daar mocht vooral Meldert blij mee zijn. Doelman De Valck moest zijn ploeg een paar keer redden van een nederlaag. Na drie wedstrijden stond Terjoden Welle op een zesde plaats in Bevordering B.

Afgelopen zondag werd thuis gespeeld tegen Wijgmaal. Vanaf 16 september vind je de uitslagen van SKTW op onze website.