KVLV Teralfene maakt kennis met Qigong

Kvlv Teralfene geeft op dinsdag 24 september om 19.30 uur in de parochiezaal een kennismakingsles ‘Qigong’: relaxatieoefeningen op een oude Chinese wijze. Bij Qigong (http://nl.wikipedia.org/wiki/Qigong) worden de gewrichten losgemaakt en opengezet. Belangrijk is het werken aan een goede houding, zowel zittend als staand en lopend.

Ontspannen spieren en open gewrichten staan garant voor een goede doorstroming van Qi en bloed wat op zich dan weer goed is voor een goede werking van de organen en het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.

Qigong staat open voor jong of oud. Je oefent volgens je eigen kunnen.

Je draagt best gemakkelijk zittende kledij in natuurlijk materiaal en platte schoenen (of op kousen). Voor de meditatie kun je een kussen of dekentje en een mat meebrengen.

Lesgeefster is Chris Sterckx.

Info:  sabine.rasschaert@telenet.be