Infoavond over energie besparen in De Ploter

De Interlokale Vereniging Regionaal Woonbeleid Noord-Pajottenland (Affligem-Ternat- Roosdaal-Liedekerke) organiseert een gratis infoavond rond energie besparen met een investering van 0, 10, 100, 1000 en 10.000 euro op maandag 24 september om 20 uur in De Ploter, Kerkstraat 4 in Sint-Katherina-Lombeek.

Er wordt praktijkgericht uitgelegd hoeveel u kunt besparen met een klein, middelgroot of groot budget. Spaarlampen, radiatorfolie, thermostatische radiatorkranen, verbeterd dubbel glas, zonneboilers, isolatie, hoogrendementsketels, ze komen allemaal aan bod.

Er wordt ook ingegaan op het belastingvoordeel en de subsidiemogelijkheden voor energiebesparende maatregelen.

Deze infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met Dubo Vlaams-Brabant, Vibe, de provincie Vlaams-Brabant en de milieudiensten.

Inschrijven via katrien.geeraerts@ternat.be