Online thuisleverdienst populair in Aalst

’t Primeurtje, Slagerij De Ridder-Vincke en Dranken Piquer: het zijn enkele van de intussen al tien Aalsterse winkels die samenwerken met de online thuisleverdienst Beedrop. Het vroegere ‘uwboodschappen.be’ onderging bovendien een metamorfose.

Ondertussen levert Beedrop al meer dan 900 bestellingen in Aalst. Door hun krachten te bundelen, maakt Beedrop het voor de handelaar mogelijk om te blijven concurreren met de grote winkelketens in hun buurt.

“De aangesloten handelaars kunnen dankzij Beedrop hun kwaliteit en versheid blijven uitspelen, ook naar het cliënteel dat de weg niet meer vond naar de lokale winkelier”, aldus zaakvoerder Stefan Van Overbeke.

Bijna 520 gebruikers registreerden inmiddels op de site voor de regio Aalst. Zij kunnen bestellen tot één dag voor levering. De leveringen gebeuren wekelijks, op een vaste dag. Geen wachtrijen meer, geen overdrukke winkels, onvindbare producten of files onderweg. De service is gratis dankzij de aanbiedende handelaars.

En ook het milieu geniet mee. Door boodschappen en rijafstanden te combineren, slaagt Beedrop erin minder CO² uit te stoten dan wanneer iedereen individueel naar de winkel zou rijden.