Ledlichtjes maken herkenningsbaken van watertoren

De stad Aalst heeft ge√Įnvesteerd in de watertoren. Enkele jaren geleden stelde Dylan Casaer (SD&P) voor de toren te schilderen, ook Geert Verdoodt (SD&P) bleef dit verdedigen maar gisteravond werd het idee verfijnd, een speciale led verlichting die ervoor zorgt dat de toren continu de kleuren van water weergeeft. Een mooie landmark.

politici-watertoren-810x608Het lijkt een eenvoudig project maar de voorbije jaren realiseerde geen enkel bestuur het Watertoren project. Een buurt waar ook kansarmoede heerst maar evengoed een sterk en goed functionerend buurtcomité bezig is en dat heeft nu de eer hét lichtbaken van de stad te zijn.

De watertoren torent voortaan echt boven de stad uit. Schepen van gebiedsgerichte werking Caroline Verdoodt (N-VA) is dan ook fier. Ook schepen van Stadsvernieuwing Ann Van de Steen (CD&V) werkte aan dit dossier.