Toch extra plaatsen voor diner Prinsengarde (update)

De Prinsengarde van Aalst zit met een groot luxeprobleem. Het jaarlijks diner op de Prinsendag, twee weken na carnaval is volledig uitverkocht. Het diner vindt plaats in salons Carlton.

Gisteren werd de kaartenverkoop opgestart maar tot ieders verbazing zijn die meteen uitverkocht. Resultaat: heel veel carnavalisten die de garde genegen zijn hebben geen kaart.

Het probleem heeft te maken met de capaciteit van de zaal die beperkt is tot 300 personen. Er is nu een wachtlijst aangelegd, wie niet tijdig betaald, kan zijn kaart nog kwijtspelen. Bij de vereniging van ex-prinsen zitten ze wel verveeld met de zaak.

“Ik weet dat veel mensen teleurgesteld zijn, doch hebben we rekening gehouden bij die inschrijving met mensen die er elk jaar bij zijn , iedereen staat op de voorlopige wachtlijst en inderdaad , iedereen heeft nog niet betaald , toch niet aan mij , pas na betaling wordt de reservatie bevestigd”, aldus Werner Kinoo via facebook.

UPDATE: De maximumcapaciteit voor het galadiner van de Prinsengarde van 20 februari wordt verhoogd. “We zijn er nog niet in geslaagd om iedereen tevreden te stellen maar het scheelt niet veel meer, er zullen dit jaar dan niet de 300 man maar ongeveer weer 400 man aanwezig zijn. Nog een paar telefoons en we geraken er wel uit”, aldus Frank Van Rijmenant.

Het diner wordt traditioneel twee weken na carnaval georganiseerd.

(foto 25 jaar Prinsengarde – carnavalskoentje)