Ontevreden klant haalt uit naar restaurantuitbaatster

Griet Sienaert, de uitbaatster van restaurant Allegro uit de Gentsestraat in Aalst, doet een opmerkelijke oproep via Facebook.

‘Een regelmatige klant van mijn restaurant was ontevreden over de bakwijze van zijn lamskroon en wou maar 1/3 betalen’, schrijft ze.

‘Hierop reageer ik dat ik de politie moet contacteren wanneer hij de rekening niet volledig wilt betalen. Ik krijg zo’n forse duw dat ik tegen de muur achter mij vloog. De dader liep weg ondanks het feit dat het bloed uit mijn hoofdwonde liep. Nu heb ik een hoofdwonde met 3 draadjes.”

Grote man met Nederlands accent

Griet Sienaert is niet van plan om het erbij te laten. Ze spoort nu via sociale media de dader op om hem te kunnen aangeven bij de politie voor slagen en verwondingen.

Ze beschrijft de man als ‘een grote man met Nederlands accent, iets bruinere huid, opzij kort donker haar en bovenaan het haar samen gebonden in een klein staartje. In het restaurant is hij steeds in gezelschap van een grote dame met donker lang haar in een staart ook met Nederlands accent’.

Wie tips heeft, kan Griet bellen op 0474 92 96 45.