VIDEO: Politie zoekt getuigen in carnavalsmoord

In het onderzoek naar de carnavalsmoord doet het gerecht een oproep naar getuigen in het VTM-opsporingsprogramma Faroek.

Het slachtoffer, Sofie D’Hondt, werd vorige week dinsdag dood teruggevonden door carnavalisten in Aalst. Ze moest duidelijk dood, zeggen de speurders. Ze is niet alleen gewurgd, maar ook geslagen met een hamer.

De 38-jarige Sofie D’Hondt trok vorige week zondag in haar eentje naar het carnaval in Aalst. Rond 20u30 stond ze bij een grijpmachine op de kermis. Maar wat er na die zondag is gebeurd, is niet duidelijk.

“We zoeken mensen die haar kunnen gezien hebben. Op welke manier ook”, vertelt Dirk Van Den Bremt van de federale gerechtelijke politie. “We willen weten hoe ze hier is terechtgekomen en met wie ze in contact was.”

Na die zondag verdwijnt Sofie spoorloos, tot haar lichaam twee dagen later wordt teruggevonden door carnavalisten.

Wie tips heeft, kan daarvoor terecht op het gratis nummer 0800 30 300.

(bericht: VTM Nieuws)