Dames WTC FEELS openen 15de seizoen

Zondag 3 maart 2024 : Het nieuwe seizoen van WTC Feels, Females on Wheels, een vrouwenwielerclub uit Ternat is van start gegaan met een jaarlijks ontbijtbuffet gevolgd door een openingsrit van 35 & 56 km, voor ieder wat wils. Niet minder dan 25 vrouwen stonden klaar aan de start, zelf bij wind en regen…

Vanaf nu tot eind september wordt er elke zondag gefietst en dit in verschillende groepen (2 tot 3), verschillende afstanden (30km – 50km – 80 km) en verschillende tempo’s (gem  20-22 km/uur  tot gem 25 km/uur) .  

Elke sportieve vrouw met een koersfiets kan aansluiten.  Ook vrouwen met elektrische fietsen zijn zeker en vast welkom… Dus heb je zin om op zondagochtend je neus buiten te steken, je sportief uit te leven en nadien wat te blijven napraten : surf dan zeker naar www.feels.be of stuur een mail naar info@feels.be.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland