Rock Ternat maakt volledige affiche bekend met Daan en Goose als topacts.

Sinds gisteren is de volledige affiche gekend van Rock Ternat. Eerder liet e organisatie reeds weten dat Rock Ternat het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus terugkeert naar het centrum van Ternat.

Op vrijdag headlinen Dilbekenaren BLACK BOX REVELATION en Belpop legende K’S CHOICE! Ze laten zich vergezellen door Otto-Jan Ham’s HAIRBABY en De Nieuwe Lichting winnaar MAYORGA. Afsluiten doen StuBru DJ’s EVA DE ROO FT. DOUBLE D met een dikke party.

Op zaterdag verwelkomen we hiphopduo BLACKWAVE., ico(o)n DAAN en de elektro rock ravers van GOOSE. Ook de mannen van DIRK., de Nederlandse S10 en de garagerockers van MELTHEADS zijn van de partij. Beloftevolle band BAT EYES mag het podium openen.

Last but not least hebben ook de METROPOLITANS traditiegetrouw hun vuurwerk klaargelegd.

Na twee uitverkochte jaren, wacht je best niet te lang met je ticket te reserveren. Die zijn nu te koop via de website www.rockternat.be. Dagtickets kosten 35 euro (vrijdag) en 45 euro (zaterdag). Voor een combiticket betaal je 65 euro.

Volg alle nieuwtjes over Rock Ternat op de voet via onze Instagram, Facebook en website.

Topartikels bij Goeiedag.be