Campagne gestart om welzijnspunten te promoten

De hulpverleners bij deze welzijnspunten nemen de tijd om samen met de inwoner naar antwoorden te zoeken, en soms zijn er meer oplossingen dan verwacht. De hulpverleners hebben een breed scala aan diensten die kunnen helpen bij problemen en kunnen de inwoners ook wijzen op andere voordelen of diensten die ze misschien niet kenden. De welzijnspunten zijn makkelijk toegankelijk en er is geen afspraak nodig, maar kan wel gemaakt worden. De campagne zal worden gepromoot via sociale media, postkaartjes en affiches. Partnerorganisaties, huisartsen en scholen kunnen een belangrijke rol spelen bij het doorverwijzen van mensen naar deze welzijnspunten, maar iedereen kan dit doen als ze iemand kennen die hulp nodig heeft.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws