Affiche Rock Ternat is compleet.

Na die prachtige herstart, na enkele jaren afwezigheid, staat nu ook de 2de editie van het vernieuwde ROCK TERNAT helemaal in de startblokken. De laatste maanden werd er hard gewerkt om opnieuw een mooie affiche samen te stellen.

Rock Ternat vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus 2022. Het Rock Ternat recept zoals we het vorig jaar introduceerden én de locatie zijn dezelfde gebleven, maar verwacht zeker ook enkele verrassende nieuwigheden en wat extra peper!

Op vrijdag 26 augustus zullen niemand minder dan DE KREUNERS headlinen, voorafgegaan door FLIP KOWLIER! We openen ook opnieuw vroeg, met een knaller: THE GLORIOUS GENTLEMEN’S CLUB zorgt er meteen voor dat de dansbenen los geschud worden. We krijgen ook bezoek van GESTAPO KNALLMUZIK en SABRINA’S FEESTJE om het feest af te maken!

Op zaterdag 27 augustus zorgen TOURIST LEMC, THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION en ZORNIK voor de muzikale top vibes. Je zal ook kunnen genieten van HIGH HI. Na een knaller van een show in 2021 en bevestiging met een aantal radio singels in de afgelopen maanden, verzorgen zij een tweede passage op het vernieuwde festival. De stevige gitaren neemt RHEA voor zijn rekening.

Ook dit jaar zet Rock Ternat in op nieuw talent. Openen doen we met NEVA uit het regionale rockconcours Zennetoer. En, ILA is de rock ‘n roll band die de Nieuwe Lichting van StuBru 2022 won. De afsluiter van de avond wordt opnieuw verzorgd door het Ternatse DJ-collectief METROPOLITANS.

Dankzij het engagement van Veaudeville (uit Oetingen – Gooik) kreeg het Rock Ternat logo een professionele update en kunnen we fier uitpakken met een nieuwe spetterende branding. Check vooral onze nieuwe website www.rockternat.be!

De ticketverkoop start op donderdag 5 mei om 10u via www.rockternat.be.

Het festival heeft een beperkte capaciteit en was vorig jaar helemaal uitverkocht. Toch houden we – ook in tijden van festivalkeuzestress – vast aan de democratische prijzen. Tickets kosten 24 euro (vrijdag) – 35 euro (zaterdag) – 49 euro (combi).

En, we doen een extra inspanning voor ‘onze vrienden’. De 400 vrienden die vorig jaar zonder verpinken 50 euro op tafel legden om zo de opstart van het vernieuwde festival mogelijk te maken, kunnen dit jaar rekenen op een korting op de ticketprijs. Eeuwige dankbaarheid!

Topartikels bij Goeiedag.be