Duivelse gekte op basisschool Horizon Ternat

De hele babasischool Horizon in Ternat kleurde rood en dat kwam niet enkel door de warme temperaturen. Naar aanleiding van de voetbalmatch België – Denemarken organiseerden de leerkrachten in basisschool Horizon een duivels dagje. Alles in de school stond in het teken van de Rode Duivels. Vlaggen, attributen, de kledij, zelfs de verfrissing.

Voor de kleutertjes werd er een sportdag met tal van activiteiten voorzien en de kinderen van de lagere school hielden een heus voetbaltornooi. Iedereen werd getrakteerd door de oudervereniging op een ijsje in driekleur. Dit hebben zowel de leerlingen als de leerkrachten meer dan verdiend na dit speciale schooljaar.

Om deze schitterende dag helemaal af te maken werden er 2 spiksplinternieuwe buitenkeukens die het oudervereniging voor de school maakte, officieel geopend. Nadat eerder deze week deze fantastische buitenkeukens goedgekeurd werden, kon de ouderraad samen met de leerlingen en het schoolteam de keukens inhuldigen.

De bouw van de buitenkeukens werd mogelijk gemaakt door de massale steun die ouders, vrienden en sympathisanten gaven bij de wafelverkoop, de bruggentocht en het Vaderdagontbijt dat eerder dit schooljaar werd georganiseerd.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland