Kort Bever: Gemeenteraadslid Ghislain Vandercapellen (74) overleden

Dinsdag is Bevers gemeenteraadslid Ghislain Vandercapellen overleden. Afgelopen zaterdag werd hij nog 74 jaar, maar werd na een hartstilstand opgenomen in het ASZ in Aalst. Sinds 2012 zetelde hij in de gemeenteraad voor de partij Open voor de Mens. Vandercapellen heeft er een eerbare carrière opzitten. Zo was hij onder meer directeur-generaal van de Bijzondere Belastingsinspectie, ere-administrateur-generaal bij het FOD Financiën en was hij eerder al OCMW- en gemeenteraadslid voor Open Vld van 1989 tot 1997. Verder was hij ook commandeur in de Orde van Leopold en Groot-Officier in de Kroonorde. Sinds 2012 zetelde hij in de gemeenteraad van Bever in de minderheidsfractie Open voor de Mens. Zijn overlijden was dan ook een zware klap voor de partij. 

Gelet op de huidige maatregelen kan de plechtigheid enkel bijgewoond worden als u een persoonlijke uitnodiging ontvangt van de familie. Wie wenst, is welkom op zaterdag 19 juni om 11.15 uur op het kerkhof van Bever. Er werd een online rouwregister geopend op www.vandendriessche.be.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws