Gemeente Ternat bedankt personeel met pralines

Speciaal voor de Dag van de Medewerker kregen alle personeelsleden van het lokaal bestuur Ternat een zakje pralines aangeboden. Deze attentie vanuit het gemeentebestuur en het management kwam er om de personeelsleden te bedanken voor hun inzet het voorbije jaar.

De coronapandemie en bijhorende lockdown had een grote invloed op de werking van het lokaal bestuur Ternat. Veel personeelsleden moesten plots van thuis werken, ook zij die al jarenlang gewend waren aan hun vaste stek op het gemeentehuis. Veel projecten kwamen in het gedrang, maar iedereen deed zijn best om de werking van het lokaal bestuur toch te garanderen. Daarom wil het gemeentebestuur en het management team de personeelsleden in de bloemetjes zetten. “Zij zijn de fundamenten van dit bestuur, zonder hen kunnen we niet optimaal functioneren. Het voorbije jaar werd onze mentale en fysieke weerbaarheid zwaar op de proef gesteld, elke dag blijft een uitdaging om vol te houden”, klinkt het.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!