Tractorlichtstoet trekt door Ternat

Afgelopen zondagavond trok een verlichte stoet met zo’n 38 tractoren door de straten van Ternat en deelgemeenten. Alle mensen konden genieten van een heuse lichtstoet vanop hun stoep of langs de straat. De stoet werd georganiseerd door burgemeester Michel Vanderhasselt en Hannes De Backer, in samenwerking met de Facebookgroep ‘Leven in Ternat’.

Door alle tegenslagen van afgelopen jaar besloten enkele mensen om een heuse feeërieke tractor lichtshow te organiseren om zo uit te kijken naar een verlicht 2021. Om 17.15 uur vertrokken verschillende tractoren vanuit Wambeek, die hun koers verderzetten richting andere deelgemeenten en straten in Ternat. Zo’n 38 verlichte tractoren trokken tot 20 uur door de straten van de gemeente. Heel wat mensen konden coronaproof vanop hun oprit of langs de straat genieten van de lichtstoet. De tractoren werden prachtig versierd met lichtjes en boodschappen van hoop. Uiteraard ging dit ook gepaard met heel wat toeters en bellen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland