Seriemoordenaar bij Tijl

Zucco’ vertelt het verhaal van een seriemoordenaar. De sfeer op het podium is grimmig, maar wordt gelukkig doorspekt met humor. Zo wordt het weer een steengoede toneelavond om van te genieten.

‘Zucco’ is losjes gebaseerd op een waar gebeurd verhaal van een jongen die in de gevangenis belandde voor de moord op zijn ouders. Hoewel hij bekend stond als een modelgevangene, ontsnapte hij en tijdens zijn vlucht liet hij een spoor van inbraken, gewapende overvallen, kidnapping, verkrachting en moord na.

De regie van ‘Zucco’ is in handen van Jens Platteau, die twee jaar geleden ook al ‘Tweeduister’ regisseerde. Het podium staat boordevol Tijlers van alle leeftijden die het publiek een spannende, leuke avond willen bezorgen.

ToneelTijlTernat speelt ‘Zucco’ op donderdag 2 mei, vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei. De voorstelling start telkens om 20 uur in CC De Ploter. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op www.ccdeploter.be.

Spelers: Freya Claes, Lieve Van Strijthem, Steffie Anckaert, Wendy Coppens, Tina De Bisschop, Griet Martein, Jasmine Vonck, Ewald Coppens, Hakim Dakhlaoui, Chris Heyvaert, Ivo Platteau, Florian Steegen, Nina Van Genechten, Mireille Bouckaert en Hilde Decoster

Voor meer informatie over ToneelTijlTernat, ga naar www.facebook.com/toneeltijl.ternat/

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland