Traditionele retailers in The Leaf

Zo pas raakte bekend welke winkels tegen het najaar hun intrek zullen nemen in The Leaf, de voormalige Ikea-site op de grens tussen Ternat en Asse. Onder de namen niet direct grote verrassingen, de traditionele spelers zeg maar. Naast de doe-het-zelf zaak BricoPlanit komen er vestigingen van ketens zoals Albert Heijn, Leen Bakker, Vanden Borre en Action. In de sector mode en schoenen komen Bel&Bo, LolaLiza, JBC, GIKS, Torfs en Brantano Market. Het geheel wordt aangevuld met restaurant Lunch Garden, eigendom van Bregal Freshstream. (lees verder onder het plannetje)

The Leaf Ternat

Eigenaar van The Leaf is het Nederlandse Redevco dat in België o.m. eigenaar is van Galeria Inno in Antwerpen en Shopping Pajot in Sint-Pieters-Leeuw. Redevco heeft ook shopping centers en panden in Nederland, Frankrijk, Duitsland en andere Europese landen.

In het verleden was er al heel wat commotie rond de impact van de komst van heel wat gekende retailers op de mobiliteit in Asse en Ternat.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland