Extra reeks Aquafit in zwembad Ternat

Door het verminderen van de openingsuren voor het publiek in het zwembad van Ternat, komen uren vrij voor de lokale clubs. Dat geeft AquaFunPajot de mogelijkheid om vanaf 4 oktober een extra uurtje Aquafit te geven.

‘De vraag is groot en we moesten steeds meer mensen weigeren’, zegt Katelijne Verbeiren van AquaFunPajot. Aquafit richt zich op jong en oud, man en vrouw. Het is een combinatie van aquagym, aquajoggen en aquafitness. ‘De combinatie van verschillende oefeningen, die we in het water uitvoeren, trainen de armen, benen en bovenlichaam. Ze bevorderen het uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid.’

Inschrijven voor de nieuwe reeks, die start op vrijdag 4 oktober om 20 uur, kan via info@aquafunpajot.be

Ook in het zwembad van het MPI Sint-Franciscus in Roosdaal zijn er wekelijks vier sessies Aquafit, maar die zijn volzet.

Meer info op de website www.AquaFunPajot.be