Mountainbiken met De Wolfkens

Het mountainbiketeam van de Wolfkens is volop bezig met de voorbereidingen van de Wolfkens VTT.  Er worden 4 veldtoertochten aangeboden : 18-26-37 en 50 km. De omlopen gaan van gemakkelijk tot moeilijk. Vooral de lange afstanden laten de deelnemers kennismaken met de hellingen van het landelijke Pajottenland.  Zepposmolen, bunkers, Kluisberg en de mooie natuur staan op het programma.

Deze organisatie vergt veel werk maar de Wolfkens kunnen rekenen op hun leden.

De omlopen werden licht aangepast met de bedoeling om de deelnemers nog meer off-road aan te bieden.

Naast de parkeermogelijkheden zorgt de club uit Roosdaal ook voor een vlotte inschrijving en wordt er onderweg een uitgebreide bevoorrading aangeboden.  Verder voorziet de organisatie 20 bikewash-standen en kan er comfortabel gedoucht worden. Er is eveneens een bewaakte fietsparking ter beschikking.

Na de rit kunnen de deelnemers genieten van een drankje en een hapje.

De sportievelingen worden verwacht in de Molenstraat 26 (Pamel) op zondag 17 november. Inschrijving tussen 8u00 en 10u30.

Meer info op www.dewolfkens.be

Topartikels editie Ninove-Dender