Kleine verbeteringen in Koetshuis zorgen voor beter genot

Comedian Walter Baele bijt zaterdag 14 september om 20 uur met ‘Het leven zoals het zeker niet is’ de spits af van het nieuwe seizoen. Voor deze seizoensopener zijn er momenteel nog een 10-tal plaatsen vrij. Van de andere voorstellingen is ‘Megalomaan’ van William Boeva nu al uitverkocht en resteren er voor de meeste andere voorstellingen ook nog slechts enkele of enkele 10-tallen kaarten.

Nog beter genieten

Tijdens de vakantie gebeurden in het gemeenschapscentrum Het Koetshuis een reeks aanpassingen op basis van de feedback die bezoekers gaven. Belangrijkste aanpassingen gebeurden aan de traptreden en de verlichting.

Buiten regelt een hek voortaan het voetgangers- en fietsersverkeer tussen het centrum van Strijtem en langs de evenementenweide worden er nog bijkomende fietsstallingen geplaatst, worden er binnenkort stallampen opgehangen om de donkere hoekjes te verlichten en komt er aan de festivalweide een speeltuig in ‘natuurlijk’ materiaal.

Binnenkort

Intussen heeft de Erfgoedcel Rausa vzw haar intrek genomen in de kelders van het Koetshuis. Op 5 oktober is iedereen welkom op de 1ste Rausa-opendeurdag.

GROS en 11.11.11 Roosdaal vertonen in het kader van het Wereldfilmfestival op 11 oktober om 20 uur de film ‘Rebelle’ van Kim Nguyen.