Eetfestijn van FC Cristal Boys, alweer een succes!

Records zijn er om gebroken te worden en zeker bij voetbalclub FC Cristal Boys! Het ondertussen gerenommeerde jaarlijkse eetfestijn, dat aan zijn 28ste editie toe was, was andermaal een enorm succes.

Sympathie voor de amateurvoetbalclub, de snelle bediening en zelfbereiding van de menu’s blijven een succesrecept. Vele helpende handen maken het werk uiteraard licht maar meer dan 9000 kroketten klaarmaken, een vracht vol-au-vent en gebraad preparen en daarnaast ook nog een leger ossentongen het zwijgen opleggen, het blijft toch een hele klus!

Drie dagen was het aanschuiven om in Zaal Harmonie een plaatsje te bemachtigen. Voorzitter Rudi Meersman wist aan de ingang echter alles in goede banen te leiden. Finaal kwamen meer dan 2000 eters opdagen en die zorgden er voor dat op maandagavond enkel nog wat kruimels overbleven! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk