Merchtems Volkstheater speelt cabaret

Wegens het groot succes van vorig jaar brengt het Merchtems Volkstheater ook dit jaar een cabaretvoorstelling. Het wordt weer een amusante mix van dolkomische sketches, lokale poëzie, zang en dans. Aan deze editie werken andermaal heel wat nieuwe gezichten mee (de foto spreekt voor zich). Ook heel wat jongeren, onder leiding van huisregisseur Griet Sterckx, zijn van de partij. De algemene productieleiding is in handen van Benny De Ridder.

De voorstellingen gaan door in Ons Parochiehuis in Peizegem op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 november om 20u. Op zondag 27 november gaat het doek open om 15u. Toegangskaarten kosten 10 euro (drankje inbegrepen) en zijn te verkrijgen in café Taxi in Peizegem en in het clublokaal café Reedijk te Merchtem. Kinderen tot 12 jaar mogen er gratis in. Een plaatsje reserveren kan ook via merchtemsvolkstheater@gmail.com (eb).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk