Geuzeneuze doet met Black Label Boon naam alle eer aan!

Biervereniging Geuzeneuze bestaat dit jaar tien jaar en dat willen Kris, Linda, Jan en Jürgen niet ongemerkt laten voorbijgaan. Zij willen de naam van hun club alle eer aandoen. Maar alvorens de verjaardagsdrank – uiteraard geen taart in dit geval – te ontkurken wordt half mei nog uitgepakt met een specialleke in de wereld van “de spontane gisting.” Om het in vaktermen te zeggen: een eerste verticale proeverij van Black Label Boon, edities 1 tem 6!

Nooit eerder werd door een biervereniging een verticale geuzeproeverij georganiseerd, en zeker niet van alle Black Label Boon edities: van de 1ste editie in 2015 tot en met de 6de. Bij een verticale proeverij wordt hetzelfde bier gedegusteerd uit verschillende jaren maar van dezelfde producent.

En net dat presteert Geuzeneuze uit Merchtem! “Ook wij zijn benieuwd hoe de verschillende edities in de loop der jaren geëvolueerd zijn en welke editie wij kunnen bekronen. Wij hebben deze dan ook met zorg bewaard om ze in optimale omstandigheden te kunnen aanbieden, “vertelt voorzitter Kris Van Buggenhout. Daarbij zal een passend hapje, “ Pottenkaas” naar eigen uniek recept, worden aangeboden. Zeer lekker bij geuze blijkbaar.

Dit alles gaat door op zaterdag 21 mei 2022 in het August De Boeckhuis, Reedijk te Merchtem en begint om 19u30. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
Inschrijven is een must en dient te gebeuren via info@geuzeneuze.be met vermelding van het aantal personen of door betaling op rekening van Geuzeneuze: BE52 7340 3566 6909 en dit ten laatste op donderdag 19 mei 2022. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be