Doelman Kenneth Leemans beste speler bij FC Eppegem

Binnen enkele weken begint Merchtemnaar Kenneth Leemans (29) aan zijn zesde seizoen bij KFC Eppegem. De doelman mag er terugblikken op alweer een erg sterke campagne onder de lat en zijn verkiezing als beste en sympathiekste speler bij de club is allerminst onverdiend. “Noem het gerust een mooie erkenning na toch wel een moeilijk seizoen. Uiteraard ben ik blij met deze verkiezing door de supporters, maar ik had liever een rustiger seizoen beleefd,” aldus Kenneth.

De rood-wit-groene club kon zich niet rechtstreeks op veilig spelen en finishte op een barrageplaats. Ondertussen is het seizoen al een tijdje afgelopen maar weet Eppegem nog altijd niet in welke reeks ze de volgende competitie zal belanden. Finaal zal het resultaat van de dubbele confrontatie tussen FC Mandel United en RU Tubize-Braine-le-Comte beslissend zijn. Door tal van omstandigheden in verschillende reeksen is er zo’n warboel ontstaan dat bijna niemand nog weet hoe de vork juist in de steel zit. “Maar derde afdeling VV of eerste provinciale, ik blijf bij Eppegem,” aldus de doelman, op de foto samen met de trotse ouders en vriendin Lenka. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be