Volleybalclub Lindemans Aalst (vroegere Asse-Lennik) speelt finale Beker Van België


Na de 3-1-zege in de heenmatch had Lindemans Aalst (vroegere Asse Lennik) een bonus op zak en in Leuven zou het bij twee gewonnen sets zeker zijn van een uitstap richting het Sportpaleis. Aalst bracht die opdracht tot een goed einde, al was het verschil met Haasrode-Leuven telkens piepklein. Bij een 1-2-tussenstand was het pleit echter beslecht: de bekerfinale in februari wordt vrij verrassend een Oost-Vlaams burenduel tegen Gent.

De finale van de Beker Van België heeft plaats op 27 februari 2022 in het Antwerpse Sportpaleis. Een absolute sportieve opsteker voor coach en spelers (4de finale op 8 jaar tijd). Of er tegen dan ook publiek zal worden toegelaten is op dit moment nog koffiedik kijken waardoor de club weinig kan organiseren. Maar alle volleyballiefhebbers zetten deze datum zeker al in hun agenda met stip.
Topartikels bij Goeiedag.be