Merchtemse Stationsstraat de mooiste kerststraat?

RINGtv is zijn regio op zoek naar de mooist versierde kerststraat. Verschillende straten schreven zich in en zes daarvan, waaronder de Merchtemse Stationsstraat, werden geselecteerd. Vanaf 31 december tot 10 januari kan iedereen zijn stem uitbrengen op de website van de regionale televisiezender. Het verhaal van de kerstbomen in de Stationsstraat werd hier al eerder verteld. Cafébaas Willy “Bizon” van ’t Pandoerken verdeelde alweer tientallen exemplaren onder de buren en die bomen zorgen voor verbondenheid bij de bewoners van de straat. Moest de Stationsstraat hier nu ook nog winnen dan zou dat de kers op de taart zijn van bijna drie decennia kerstbomentraditie. (eb)


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...