Volleybalclub Lindemans Aalst ambitieus voor start nieuwe seizoen.

Eind deze maand begint Lindemans Aalst het vroegere Asse-Lennik aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Achel. In afwachting zijn er nog een aantal oefenwedstrijden gepland.

De twaalfkoppige kern telt vijf blijvers (Verstraete, Van de Velde, Van Hoywegen, Van de Voorde en Rybicki) en zeven nieuwkomers (Baetens, Overbeeke, Ondrovic, Jansons, Bogachev, Droszynski en Vigil). Volgens de clubleiding zit er meer potentieel in het team dan vorig seizoen. De ploeg bestaat uit een goede mix van jong talent en ervaring en er is ook duidelijk meer kwaliteit. De club wil beter doen dan vorig seizoen en zeker opnieuw meedoen voor een Europees ticket.

Topartikels bij Goeiedag.be
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!