G-sporters proeven van basket en voetbal

Zondag 12 september was een hoogdag voor een aantal kinderen met een beperking. Zij werden ontvangen door BC Opwijk om te basketten en Eendracht Mazenzele-Opwijk om te voetballen. Tussendoor mochten ze ook op bezoek bij de brandweer die hen daarna met brandweerwagens naar Tesseskouter brachten. Superleuk en fel gesmaakt.

G-sport zit in de lift. Het is alleen niet makkelijk om ouders te bereiken. Toch waren een aantal kinderen opgedaagd voor het aanbod van twee vooraanstaande Opwijkse sportclubs. Zij nemen de G-sport ernstig en willen een wekelijks, gevarieerd aanbod aanbieden. Zij reiken dan ook de hand naar andere Opwijkse sportclubs.

De deelnemers aan de initiatie dag kregen na afloop een gouden medaille, een drankje en een smakelijke hamburger aangeboden. De inzet, van de deelnemers én de begeleiders, was groot maar het sportplezier nog groter. Mooi initiatief!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk