Swingen met Laura Lynn tijdens de Seniorenweek

Volgens de vertrouwde formule organiseert het gemeentebestuur Grimbergen op maandag 18 en dinsdag 19 oktober ontspanningsnamiddagen voor alle gepensioneerden uit de gemeente.

“We zijn heel tevreden dat we ook dit jaar weer 2 leuke ontspanningsnamiddagen kunnen aanbieden aan onze senioren. Op 18 en 19 oktober zorgen we voor heel wat sfeer en ambiance met optredens van Clown Rocky, Showballet Showcase, Johan Veugeleers én Laura Lynn”, meldt Jean-Paul Windelen, schepen van welzijn.

De optredens vinden plaats in de grote zaal van de sporthal Verbrande Brug. De vertoning start om 14.00 u. en eindigt rond 17.00 u. Opgelet: de deuren gaan open om 13.00 u. Kaarten voor deze ontspanningsnamiddagen kosten 3,50 euro. Leden van een gepensioneerdenbond kunnen via hun bond reserveren. Wie geen lid is, kan kaarten bekomen op de Dienst Vrije Tijd, Prinsenstraat 22 te 1850 Grimbergen.

Geen vervoer? Reserveer een plaatsje op de bus! Dit kost 2,50 euro. Bij aankomst in de zaal zal u in ruil hiervoor gratis een drankbon krijgen.

Voor meer info en kaarten kan u terecht op de Dienst Vrije Tijd: 02 260 12 69 of via els.mets@grimbergen.be.

Archieffoto ter illustratie

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise