Herinrichting afrit op de E40 in Affligem moet probleem files oplossen.

Het Agentschap Wegen en Verkeer laat weten dat in 2023 werk zal gemaakt worden van de herinrichting van het op- en afrittencomplex van de E40 in Affligem. Een nieuw keerpunt aan de noordkant van het complex moet ervoor zorgen dat de lange files en gevaarlijke situaties op de afrit tot het verleden behoren.

Na een reeks ongevallen in de staart van de file die geregeld ontstaat aan de afrit van de E40 richting Gent in Affligem, willen het Agentschap Wegen en Verkeer in samenspraak met de politie en de gemeente Affligem een definitieve oplossing bieden aan de gevaarlijke situatie ter hoogte van de afrit. Ondanks de aanpassingen en regeling van de verkeerslichten van de afgelopen jaren ontstonden er nog steeds lange files op de E40. Er dringt zich aldus een volwaardige oplossing op.

Topartikels bij Goeiedag.be