Vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat voorziet bijna 4000 vaccins in week van 12 april.

Volgende week zullen in het vaccinatiecentra in Dilbeek-Ternat bijna evenveel vaccins toegediend worden in vier dagen dan het aantal sinds de opening. Hiermee komt het vaccineren nu echt op gang. De problemen met het uitnodigen die er bij de opstart waren zijn ondertussen bijna volledig opgelost.

Op 1 april werden er al 3.870 vaccins toegediend en 105 dosissen afgeleverd voor inhaalvaccinaties en bestellingen van artsen. In de week van 12 april plannen ze 3.678 vaccins in, dat is bijna evenveel als het totaal tot nu toe. Voor het eerst zal het vaccinatiecentrum vier achtereenvolgende volle dagen op volle kracht open zijn. 

Op dit moment worden de 65-plussers uitgenodigd, van oud naar jong. Bij de uitnodigingen deden zich de afgelopen weken een technisch probleem voor. Hierdoor werden een aantal 78-plussers nog niet uitgenodigd. Deze zullen deze week een brief krijgen om zich mee aan te bieden.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland