Vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat laat geen enkel vaccin verloren gaan en legt reservelijst aan.

Vaccinatiecentrum Koornmolen in Gooik en Vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat laten geen vaccins verloren gaan en leggen een reservelijst aan. Via een formulier, dat beschikbaar is op de website van de Eerstelijnszone Pajottenland, verzamelen ze gegevens in functie van de vaccinatie.

Met de reservelijst vullen de centra afspraakmomenten in van inwoners die hun afspraak hebben geannuleerd of die niet kwamen opdagen voor hun afspraak. Let wel: het is een reservelijst, er is dus geen garantie dat je opgeroepen wordt. Je mag je ook enkel op de reservelijst voor de centra registreren als je in Bever, Galmaarden, Herne, Gooik, Roosdaal, Lennik, Ternat of Dilbeek woont. Iedereen kan zich op de reservelijst zetten, maar volgens de huidige richtlijnen van de Vlaamse overheid worden de 65-plussers op deze lijst het eerst gecontacteerd.

Als je ingeschreven bent op de reservelijst, hoef je niets meer te ondernemen. Als je aan de beurt bent, zal een medewerker van het vaccinatiecentrum jou opbellen met alle informatie, de concrete datum en tijdstip van vaccinatie meedelen. Eenmaal ingeschreven op de reservelijst heeft het dus geen zin om zelf contact op te nemen met het callcenter of de gemeente.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland