Meer dan 100 oproepen voor stormschade. Regio Pajottenland en Vilvoorde spannen de kroon.

De Brandweerzone Vlaams-Brabant West heeft momenteel al meer dan 100 oproepen gekregen van stormschade. Opvallend veel meldingen kwamen uit het Pajottenland en Vilvoorde. Er trekt momenteel een storm met rukwinden tot 100 kilometer per uur over ons land. Bij de Brandweerzone Vlaams-Brabant West kregen ze intussen al meer dan 100 oproepen binnen met meldingen van stormschade. Meestal gaat het over materiële schade. Voorlopig raakte nog niemand niemand gewond in onze regio. Er zijn wel al verschillende bomen en dakpannen gesneuveld. Tot en met begin volgende week blijft het weer zeer onstuimig met kans op felle rukwinden. De brandweer vraagt om alles in de tuin goed vast te maken.

Topartikels bij Goeiedag.be