Kristof De Clerck loopt en fietst 1000 kilometer voor KTOK

Kristof De Clerck

Kristof De Clerck is al vele jaren jeugdtainer bij Eendracht Mazenzele-Opwijk. Hij heeft er de U9 onder zijn hoede. Professioneel is hij aan de slag bij het Agentschap Bruggen en Wegen. In april 2017 kreeg zijn collega Mo er het verdict: lymfeklierkanker. Samen met zijn collega’s richtte Kristof MoEDiG (Mo Extra Duwtje in de Rug) op om hun collega te ondersteunen door hem bijvoorbeeld naar elle chemosessies te voeren.

Ondertussen is Mo al 1000 dagen kankervrij. Om dat te gedenken vaat Kristof met zijn collega Lenert Verheyven 1000 km lopen en fiets in 10 opeenvolgende dagen. Maar Kristof doet nog meer. Voor KOTK organiseert hij een eindejaarsactie met een bubbel- en wijnverkoop. En – als corona het toelaat – in februari organiseert hij een lezing over duursporten en ultralopen met Ruben Van Gucht die peter is van de actie. .  

Wil je de actie van Kristof steunen, neem dan zeker eens een kijkje op www.moedig20.be  of op de website van KOTK!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk