Open House bij Rock ’n’ Roll High School

Op zondag 30 augustus kan je in Ternat terecht bij de Rock‘n’Roll High School voor demolessen en workshops. Van 13 tot 18 uur zal alles er coronaproof verlopen. Er zijn onder andere proeflessen zang en instrument. Je moet wel op voorhand reserveren via het online reservatiesysteem.

Een volledig overzicht van de proeflessen en de mogelijkheid om in te schrijven vind je op http://rocknrollhighschool.be/docenten/open-house. Je kan er ook kennis maken met de docenten en inschrijven voor de nieuwe reeks van najaarslessen die van start gaat op 7 september. Voor de demo’s Beatboxing (door FootboxG om 15 uur) en Muziekproductie hoef je niet op voorhand in te schrijven.

Plaats van het gebeuren: Muziekcentrum Noise Gate, Assesteenweg 218, Ternat.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland