Eerste gratis advertenties online

De actie ‘Royaal Lokaal’ die GOEIEDAG lanceert door lokale handelaars een gratis platform aan te bieden, slaat aan. De eerste vijftien staan vanaf nu online. Omdat veel zaken noodgedwongen dicht moeten blijven, zijn zij overgeschakeld op online verkoop of afhaalservice.

Goeiedag wil onze handelaars ondersteunen door hen de mogelijkheid te bieden – gratis ! – reclame te maken voor deze diensten. U vind de advertenties onder het hoofdartikel.

Ook U kan hiervan gebruik maken. Klik op de balk boven de grote foto, vul het formulier in en onze webmaster doet zijn uiterste best om ook uw zaak zo snel mogelijk online te zetten. Het is natuurlijk ook een service voor de bezoekers van de site. Zij weten nu waar ze onze middenstanders online en met afhaalservice kunnen vinden.

In tijden van crisis waarin heel het leven in onze dorpen, gemeenten en steden onder druk staat getuigt het van gezond verstand om onze plaatselijke neringdoeners te ondersteunen.

UPDATE – Grote mediaconcerns volgen voorbeeld van Goeiedag

Enkele grote mediagroepen zoals Mediahuis, IPM, Pebble Media en Skynet lanceren ‘Samen Impact’, een initiatief waarbij ze aan de lokale handelaars gratis banners  zullen weggeven op hun websites.

Topartikels bij Goeiedag.be