Goeiedag biedt lokale handelaars gratis forum

Het corona-virus is niet alleen een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid maar ook voor de lokale economie. Met de lockdown moesten vele handelszaken de deuren sluiten. Wie kon schakelde over op online verkoop of afhaalservice.

Ook ons magazine Goeiedag lijdt onder de situatie: sluiting van de handelszaken leidt tot het wegvallen van publiciteit. Bovendien is de gezondheid van al onze medewerkers onze belangrijkste prioriteit. Met pijn in het hart werd dan ook beslist om ook met het magazine tijdelijk in lockdown te gaan.

Toch wil Goeiedag de plaatselijke ondernemers ondersteunen door gratis reclame voor thuislevering en online verkoop aan te bieden. Op onze nieuwssite werd een ‘Royaal Lokaal’ banner geïnstalleerd waarop u kan klikken om uw zaak gratis voor te stellen. Bovendien loopt de actie ‘Royaal Lokaal’ ook op Goeiedag Radio.

Klik op de banner “Royaal Lokaal” en maak gratis publiciteit voor uw zaak.

Topartikels bij Goeiedag.be