Voetbaloverzicht : Mollem wint van T. Relegem

VK Liedekerke leed op het veld van Aarschot zijn eerste puntenverlies. Verhavert kopte na 5 minuten raaak voor de bezoekers. Op het halfuur werd de koploper in eerste provinciale herleid tot 10 na rood voor Menehbi. Met een man meer kwam Aarschot opzetten en iets voorbij het uur maakte Janssens gelijk. Ondanks de druk van de thuisploeg bleef de stand ongewijzigd. KFC Strombeek boekte zijn tweede zege van het seizoen. Een sterke eerste helft vormde de basis voor de verdiende driepunter. Benhamman opende fraai de score en net na de pauze legde Benhamman de 2-0 eindstand vast.

BOKA United kwamen tegen VK Linden 0-2 achter maar Hens en Cassenaer hingen de bordjes terug gelijk. Even voor het eindsignaal leek VK Linden de zege definitief beet te hebben na een treffer van Schoolmeesters. In blessuretijd waagde Hens alsnog zijn kans en op aangeven van Ysenbaert maakte eerstgenoemde onverhoopt gelijk.

Zeges Ternat en Wambeek

Asse-Zellik A kent een onregelmatige seizoenstart. Ook tegen Ternat kwam de ploeg na een defensieve blunder al snel achter. Madawa bracht hoop met de gelijkmaker maar nog voor de rust telden De Koker en Sleewaegen de thuisploeg helemaal uit. Wambeek had het in de beginfase bij Teralfene moeilijk en keek tegen een 1-0 ruststand aan. In de tweede helft maakte Roels in de kluts gelijk en Pinon bezorgde Wambeek met een knap doelpunt de volle buit.

In derde provinciale won Kobbegem met 0-2 van Beigem na doelpunten van Van Den Driessche en De Man. Beigem blijft met een 1/18 allerlaatste. Mollem liep tegen Toekomst Relegem 2-0 uit maar De Vocht bracht de bezoekers terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd legde Dufraing de 3-1 tegen de netten en ondanks de aansluitingstreffer van Van Laeken hield Mollem de drie punten thuis. Mazenzele Opwijk A verloor twee keer op rij maar knoopte tegen Elewijt opnieuw aan met winst. Twee vroeger treffers van Dupont volstonden voor de 2-1 thuisoverwinning.

Oppermachtig Schepdaal 

In derde D overklaste Schepdaal Eizeringen met 6-0. Pasteleurs speelde zich met een hattrick in de kijker. Doelman De Valck behoedde Eizeringen voor een nog grotere afgang. Hekelgem liet zich op eigen veld verrassen door Linkebeek en verloor met 0-1. Leider Zuun A beleefde geen fijn weekend incasseerde een 5-1 nederlaag op bezoek bij Borchtlombeek.

De derby tussen Mazenzele Opwijk B en Asse-Zellik B in vierde provinciale eindigde in een 4-2 zege voor de thuisploeg. Den Boskant Peizegem won met 0-2 van Poreistampers Asse na doelpunten van Verheyden voor de rust en Van Den Eede er net na.

Topartikels bij Goeiedag.be