Sport Solutions met gezonde ambitie

Vorige zaterdag stelde Cycling Team Sport Solutions zijn renners voor het nieuwe seizoen voor in VW Garage De Kimpe in Ninove. CTSS is geen groot team maar wel een team met gezonde ambitie. Kim Muylaert, eigenaar en sportief directeur, heeft een paar flinke kleppers weten aan te trekken om de ambitie van zijn team waar te maken.

Cycling Team Sport Solutions staat voor het begin van zijn vijfde seizoen. Zes renners treden aan bij de elite zonder contract en in de VWF reeksen A en B. Het zijn Heyvaert Pascal (Opwijk) die sinds dag 1 aan de ploeg verbonden is. Kevin De Metzeler (Ninove) en Kenny Govaert (Heldergem), allebei hun 2de jaar bij CTSS, en de nieuwe namen Gwylim Hannsens (Halle), Roel Reigel (Herme) en goudhaantje Jarno Verhofstadt (Aalst) vorig seizoen goed voor 21 overwinningen. Roel en Jarno zijn team kapitein bij de interclub wedstrijden.

Kim Van Muylem wordt als sportdirecteur bijgestaan door Johan Sergooris en Jurgen De Backer (adjunct sportdirecteurs) en Dr. Pascal Scheerlinck (sportarts). Hij krijgt in het bestuur bijstand van Patrick Van Muylem, Bjorn De Koninck en Chrissy Goossens. Kim Van Muylem over de gezonde ambitie van zijn ploeg: ‚ÄúWij willen zeker beter doen dan vorig jaar. Toen haalden we 1 overwinning en tientallen top 10 en top 3 plaatsen‚ÄĚ.

Er was een woordje van dank voor de sponsors: VW Garage De Kimpe uit Ninove, CBW Trans uit Liedekerke, Stravbier en Boekhoudkantoor Johnny Renders uit Denderleeuw, PCMedic.be (Ternat), Sanitair Genmar (Houten) en Sport Solutions, MB Poorten, Pro Plan Immo, Schrijnwerkerlijk Godefrod en Sportomedico uit Liedekerke.

http://www.sport-solutions.be/