Voetbaloverzicht : Mollem verzorgt het spektakel

In eerste provinciale heeft FC Borght de heenronde winnend afgesloten. VK Liedekerke kwam na enkele seconden 0-1 voor na een doelpunt van Smismans. Op het kwartier maakte Noë gelijk en nog voor de rust stond de thuisploeg 3-1 voor na twee treffers van Van Den Boeynants. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

In tweede provinciale heeft Ternat komaf gemaakt met de mindere periode. In eigen huis ging Tervuren-Duisburg met 6-0 voor de bijl. Van Der Putten scoorde een hattrick. Kester-Gooik kwam tegen Wambeek via Schoukens op voorsprong. Nog voor het rustsignaal zette Thiebaut de penibele situatie met twee doelpunten recht. In de slotminuut counterden de bezoekers gevat en De Bel telde Kester-Gooik helemaal uit. KFC Meise leek tegen Machelen na twee treffers van Achaoui een gooi te doen naar een simpele uitzege maar in het slotkwartier trof Machelen verrassend genoeg drie keer raak en pakte alsnog de volle buit.

Mollem vloert Mazenzele Opwijk A

Mollem opende furies en stond na een kwart wedstrijd 3-0 voor na treffers van Bechari (2x) en Verroken. De Pauw lukte net na de rust de aansluitingstreffer en De Decker bracht met de 3-2 de spanning weer helemaal in de wedstrijd. In het slot werd de bezoekende doelman Trullemans uitgesloten en Luminda prikte de 4-2 tegen de netten. Dupont maakte in minuut 90 de 4-3 maar verder kwam de bezoekers niet meer.

Toekomst Relegem liet zich niet verrassen en won met 1-3 van Haren. Roelands scoorde al snel maar de thuisploeg maakte op het halfuur gelijk. Van Den Brande zette de 1-2 ruststand op het bord en Van Laeken legde in de tweede helft de 1-3 eindstand vast. Asse-Ter-Heide beleefde een rustige namiddag en won eenvoudig met 5-2 van Zemst.

Nieuwe zege Lennik

Lennik won met 3-1 van Schepdaal en sluit de heenronde af met een knappe tweede plaats. Bosmans kopte Lennik op voorsprong maar Dufoor pegelde Schepdaal langzij. Pasteleurs bracht de thuisploeg op 2-1 en Bosmans bezegelde met zijn tweede doelpunt het Schepdaalse lot.

Eizeringen en Essene bezorgden de aanwezige toeschouwers een aangename voetbalnamiddag gekruid met liefst zeven doelpunten. Essene kwam 0-2 voor maar Kiebooms en Liefferinge brachten Eizeringen terug in de match. Na doelpunten van De Roeck en Van Bever leek iedereen zich te verzoenen met de 3-3 eindstand maar net voor affluiten benutte Van Liefferinge een elfmeter voor de thuisploeg.

KFC Meise B als leider de winterstop in

In vierde provinciale E liet koploper KFC Meise B zich op het veld van SK Steenhuffel B niet verrassen. De leider won met 2-4 dankzij treffers van De Mooij, Fellemans, Geysels en Lathouwers.

 

 

Topartikels bij Goeiedag.be