Voetbaloverzicht : BOKA naar de eindronde

KVK Ninove staat met anderhalf been in de finale van de eindronde. Het won de derby van de buren uit Appelterre met 4-0 waardoor de terugwedstrijd een formaliteit lijkt te worden. Geeroms scoorde twee keer, Van den Branden en Uyttenhove namen de andere doelpunten voor hun rekening.

Dankzij een 1-0 overwinning tegen BX Brussels blijft Ternat in eerste provinciale. Aanvoerder Van Der Putten was de auteur van het enige doelpunt van de wedstrijd. FC Merchtem en VK Liedekerke hebben het seizoen afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Verhaegen opende de score voor de thuisploeg, Verhavert bracht de bezoekers langszij.

Boka en Mazenzele Opwijk naar de eindronde

BOKA United heeft zich op de laatste speeldag verzekerd van het derde eindrondeticket. Het won met 0-3 van Asse-Zellik, terwijl concurrent Delta Londerzeel niet verder kwam dan 0-0 tegen Kester-Gooik. Kampioen FC Borght had een karrevracht aan kansen tegen SK Leeuw maar kwam toch op achterstand. Pas in de blessuretijd scoorde Robberechts de gelijkmaker en luttele seconden later trapte de grote spits vanop de stip de winning goal tegen de netten.

In derde provinciale F speelt Mazenzele Opwijk A de eindronde. Het won met 0-4 van Relegem en eindigt als tweede in de stand. KFC Meise sloot het seizoen in stijl af. In de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Oviedo-Asturiana nam het ook afscheid van boegbeeld Birgen Wijns die een punt zet achter een mooie carrière.

Topartikels bij Goeiedag.be